Вівторок, 23.04.2024, 23:08
Форма входу

Технологічних дисциплін


До складу циклової комісії технологічних дисциплін входять 5 викладачів та майстер виробничого навчання, які забезпечують викладання 9 навчальних дисциплін та організацію і проведення навчальної, технологічної та переддипломної практик.

 Очолює циклову комісію Горбач І.Д. – викладач вищої категорії, педагог з 25-річним стажем роботи, яка викладає дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація барної справи», «Особливості ресторанного  сервісу». Завідувач технологічним відділенням Садовська Є.Я. викладач-методист, викладає дисципліну «Технологія виробництва кулінарної продукції». Викладачі Кукуєва О.М, Даценко Н.Г., Михайленко І.О. забезпечують викладання дисциплін «Українська національна кухня», «Виробництво борошняних та кондитерських виробів», «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Основи підприємницької та управлінської діяльності». Майстер виробничого навчання Білай В.М. керує навчальною та технологічною практиками студентів, забезпечує пошук  баз практик, що відповідають сучасним вимогам організації ресторанного господарства.

Протягом останніх років викладачами циклової комісії технологічних дисциплін накопичується досвід роботи, що забезпечує  реалізацію професійно значущих якостей молодших спеціалістів сфери ресторанного господарства.

Кожен член циклової комісії обирає і удосконалює  різноманітні  методи, прийоми та організаційні форми проведення занять і позааудиторної роботи, організовуються виставки кулінарної творчості, конкурси професійної майстерності, екскурсії, засідання гуртків, що в цілому створює систему логічно пов’язаних заходів, підпорядкованих спільній меті викладачів – формуванню у студентів професійних знань, умінь і професійно-значущих якостей.




Copyright MyCorp © 2024



/tr>